Izdelki primerni za poslovna in promocijska darila

Med poslovnimi darili, ki jih damo poslovnim partnerjem so zelo priljubljene stekleničke za vodo ali druge napitke za večkratno uporabo. Stekleničke so primerne tako za uporabo v pisarni kot za obisk fitnesa, lahko pa jo vzamemo tudi na pohod ali kakšno drugo potovanje. Dizajn, barva in volumen stekleničke dajejo številne možnosti za tisk logotipa ali kakšnega drugega motiva oziroma napisa po želji. Za obdarovanje se zelo pogosto uporabljajo tudi keramične  skodelice. Gre za eno izmed nepogrešljivih daril, ki ga lahko podarimo ob različnih priložnostih. Skodelice vedno dobro denejo ljudem, ki radi pijejo čas, kavo ali druge tople napitke. Skodelica je lahko zanimivo darilo, sploh če jo personaliziramo in nanjo odtisnemo npr. ime zaposlenega, ki mu damo darilo. Natisnemo lahko tudi kakšno posvetilo, sporočilo ali šalo. Če se zdijo skodelice preveč obrabljena ideja za darilo, bi lahko bila skodelica iz nerjavečega jekla dober nadomestek za priložnost, ko je potrebno nekomu podariti poslovno ali promocijsko darilo.

Poslovna darila in promocijska darila so lahko ena od različic oglaševanja in promocije. S primernim obdarovanjem si lahko odprete vrata za nadaljnje poslovno sodelovanje pri marsikaterem podjetju.

Preprosta gesta, kot je zahvala za uspešno sodelovanje in obdarovanje s poslovnim darilom s katerim izkažemo določeno pozornost našemu poslovnemu partnerju ali stranki, lahko ima takšen pomen, da občasnega poslovnega partnerja spremeni v trajnejše in dolgotrajno poslovno razmerje. Pri izbiri poslovnih daril bi se morali ravnati podobno kot pri izbiri osebni daril. To pomeni, da si je potrebno vzeti nekaj časa za razmislek kaj bomo podarili, komu, v kakšni vrednosti, s kakšnim namenom. Poskušajte se izogniti klišejskim darilom kot so koledarji in rokovniki. Večina koledarjev namreč obtiči v predalih ali pa celo v smeteh nikakor pa ne na stenah. Veliko bolj primerna so uporabna darila. Vžigalnik je lahko npr. odlično promocijsko darilo, saj ima lahko natisnjen logotip podjetja, ki ga je podarilo. Tisti, ki pogosto uporablja vžigalnik se tako pri vsaki uporabi lahko spomni na podjetje, ki mu je vžigalnik podarilo. Podobno velja za kemične svinčnike.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja