Pestra izbira senčil

senčilaSenčila uporabljamo tako v stanovanjskih objektih kot tudi na zunanjih površinah, kot so npr. terase ali vrtovi. Brez sence pač ne gre, še posebej v poletnem času. V trgovinah imamo za zunanje površine na razpolago številne tende za terase, vrtne zgubanke ali pa zasenčitvena jadra.

Tende se uporabljajo tudi za zasenčevanje vhodov, oken in izložb. Za zunanja senčila se odločimo predvsem zaradi zaščite pred vročimi sončnimi žarki ter nepotrebnim ogrevanjem stanovanjskih prostorov.

Notranja senčila so bolj dekorativne narave, čeprav tudi zaščita pred žarki, ki jo nudijo, ni zanemarljiva. V poslovnih prostorih se dokaj pogosto uporabljajo lamelne zavese.

Panelne zavese so sestavljene iz večjih panelov. Zaradi tega se v večini uporabljajo za večje steklene površine. V stanovanjskih objektih so dokaj pogosti notranji roloji. Pri izbiri notranjih senčil lahko izbiramo med raznimi barvami in vzorci.

Če ne bi radi pozabili najboljšega dopusta vam ga lahko v prodajalni preprosto natisnejo na senčilo in že ste na dopustu za vedno. Skratka katerikoli digitalno fotografijo želite na vašem notranjem senčilu, to dobite.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja