Ponudba oken v roletarstvu Bayer

plasticna-oknaLeta 2000 se je začela pisati zgodba Roletarstva Bayer. V podjetju so se strokovnjaki najprej ukvarjali z montažo senčil, nato pa so svojo dejavnost razširili tudi na področje montaže vrat in oken. Ponudba oziroma dejavnost podjetja se je z leti vedno bolj širila, danes pa je v podjetju zaposlenih 29 ljudi, katerim zaupa več kot 2 800 kupcev. Roletarstvo Bayer vam nudi celovito storitev, katera obsega proizvodnjo, vgradnjo in dostavo PVC oken in vrat, vgradnjo vseh vrst senčil, notranje PVC in zunanje ALU police, zaključna suhomontažna zidarska dela, poleg tega pa pri menjavi starih oken podjetje nudi tudi demontažo in odvoz starih oken.

Vsa plastična okna in vrata, ki jih izdeluje roletarstvo Bayer so izdelana iz pvc profilov nemškega proizvajalca Trocal. Trocal je vrhunsko podjetje, ki je na podlagi izkušenj izpopolnilo okenske sisteme, kateri se ponašajo z odličnimi tehničnimi karakteristikami, med katere spada statična trdnost, toplotna in zvočna izolativnost. Roletarstvo Bayer vam ponuja izbiro med štirimi linijami PVC oken. Te linije se razlikujejo glede na namembnost, možnost in pa ceno oken. Izbira okna je seveda odvisna od vaših želja in pa zahtev prostora, v katerega želite vgraditi okno.

Na spletni strani omenjenega podjetja, roletarstvo-bayer.si, lahko najdete preglednico oken, ki se nahajajo v ponudbi. Preverite lahko tehnične značilnosti vseh vrst oken in si tako olajšate izbiro. Če boste naleteli na kakršnakoli vprašanja, pa lahko za pomoč pri izbiri in nakupu oken za pomoč prosite tudi strokovno ekipo podjetja, ki vam bo z veseljem pomagala. Obiščite spletno stran roletarstva Bayer še danes.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja